Новости

"Зошто ја имаме најдобрата понуда? Затоа што ние сме единствени што може да понудат најдобри услови. Како компанија со најголема балансна група даваме најдобра цена, по најдобри услови и иститe ги исполнуваме во целост

прочитај повеќе

До 20 проценти поевтина струја за компаниите кои потпишаа договор со македонската компанија ЕДС пред почетокот на либерализацијата на пазарот на продажба на струја.

прочитај повеќе

Над 25% во просек поевтина струја добија македонските компании кои влегоа во втората фаза на либерализација на пазарот на струја и потпишаа договори со ЕДС.

прочитај повеќе

Македонската компанија ЕДС пред почетокот на либерализацијата на пазарот на продажба на струја во земјава формираше најголема балансна група.

прочитај повеќе