Новости

Новости

ЕДС ќе излезе со најдобра понуда за малите компании во следната фаза на либерализација на пазарот на струја.

"Зошто ја имаме најдобрата понуда? Затоа што ние сме единствени што може да понудат најдобри услови. Како компанија со најголема балансна група даваме најдобра цена, по најдобри услови и истите ги исполнуваме во целост.

прочитај повеќе

Средните компании ги добија првите фактури од ЕДС - над 25% поевтина струја

Над 25% во просек поевтина струја добија македонските компании кои влегоа во втората фаза на либерализација на пазарот на струја и потпишаа договори со ЕДС.

прочитај повеќе

До 20 проценти поевтина струја за компаниите кои потпишаа договор со ЕДС

До 20 проценти поевтина струја за компаниите кои потпишаа договор со македонската компанија ЕДС пред почетокот на либерализацијата на пазарот на продажба на струја.

прочитај повеќе

Македонската компанија ЕДС со најголема балансна група пред либерализацијата на пазарот на струја

Македонската компанија ЕДС пред почетокот на либерализацијата на пазарот на продажба на струја во земјава формираше најголема балансна група

прочитај повеќе