Бенефити за вашата компанија

Со изборот на ЕДС за ваш снабдувач на електрична енергија, добивате стабилен и сигурен партнер за вашиот бизнис. Најквалитетна услуга по најповолни и најпристапни цени, пониски и до 25% од досегашните, 24-часовна поддршка, мрежа на корисници низ цела Македонија.

Големите и средни компании веќе го направија својот избор - ЕДС ја поседува најголемата балансна група кога станува збор за достава на електрична енергија за големите компании кои добија беспрекорна услуга.

ЕДС е вистинскиот избор за Вас!