Отвори презентација Закажи состанок

Новости

ИНТЕРВЈУ БАБИЛИС, ПРВ ЧОВЕК НА ЕДС: Ќе учествуваме на јавниот повик за универзален снабдувач, очекуваме транспарентен избор

Енерџи деливери солушнс ќе учествува на јавниот повик што го распиша Владата за избор на универзален снабдувач со електрична енергија во земјава, открива во интервју за Фактор Милтиадес Бабилис, главен извршен директор на оваа компанија, која пред пет години беше купена од грчката ППЦ....

Грчката фирма ППЦ ќе ја гради хидроцентралата Чебрен, ќе чини една милијарда евра.

Грчката фирма ППЦ – Архиродон ја доби концесијата за користење на водата на Црна Река во Северна Македонија за производство на струја со изградба на хидроелектрични централи, соопшти владината прес-служба, по одржувањето на 185-та седница...

Закажи состанок







За понуди за снабдување со електрична енергија, Ве молиме испратете барање на struja@eds.mk