Отвори презентација Закажи состанок

Новости

Грчката фирма ППЦ ќе ја гради хидроцентралата Чебрен, ќе чини една милијарда евра.

Грчката фирма ППЦ – Архиродон ја доби концесијата за користење на водата на Црна Река во Северна Македонија за производство на струја со изградба на хидроелектрични централи, соопшти владината прес-служба, по одржувањето на 185-та седница...

ЕДС АД дел од одбележувањето на Денот на Европа.

Во рамки на одбележувањето на Денот на Европа ЕДС ги спонзорираше работилниците на грчкиот уметник Атанасиос Кацарас организирани од Амбасадата на Република Грција во средното училиште за ликовни уметности и дизајн „Лазар Личеноски“ и Факултетот за ликовни уметности кои се одржаа на 11 мај, како и работилниците во гимназиите „Орце Николов“ и „Јосип Броз“ во Скопје на 12 мај...

Закажи состанокЗа понуди за снабдување со електрична енергија, Ве молиме испратете барање на struja@eds.mk